Rólunk írták

Egy kicsit más mint a többi

"A tehetséges gyerekeké lesz a hányatott sorsú Pósz Jenő utcai egykori bölcsőde lepusztult épülete. Első tanévét az alapítványi iskola a Bartók Béla Művelődési Központban tölti."

/Délmagyarország/

Kis alkotók a Táltos nyergében

"Művészeti tanszakokkal gazdagodott a bonyhádi Vörösmarty Általános Iskola. Rövid idő alatt elért eredményeiket kiállításukon mutatják be."

/Tolna megyei Népújság/

Helyi erők tartják fenn az iskolát

A vendégek ki is próbálták, hogyan mûködik a 16 plusz 2 gép - Fotó: Katona TiborZalaszentmihály (kgy) - Szerdán tizenhat plusz kétgépes informatikai labort, ECDL-központot adtak át a Táltos-iskolában. Mint Keller Zoltán tagintézményvezető beszámolt róla: egy éve pályázott iskolájuk, hogy idejétmúlt komputereiket lecserélhessék. 

- A szintén elnyert interaktív táblához és a projektorhoz is nagy reményeket fűzünk - mondta Keller Zoltán -, de egyre nagyobb szükségünk van az internetre is. Ha például történelemből Mátyás király életével kapcsolatos feladatot adunk, amihez szabadjára engedhetik a diákok a fantáziájukat, a világhálóról fontos és érdekes információk kerülhetnek elő. Ezért a későbbiekre jobb minőségű internet bevezetése is a terveink közt szerepel.

Jól sportoló jó tanulók

Hódmezővásárhely - A sportnapon jutalmazták Vásárhelyen a legjobbakat, az okleveleket, díjakat a két alpolgármester, Almási István és Kószó Péter, Fekete Ferenc sporttanácsnok, valamint a város eddigi egyetlen olimpiai bajnoka, a díszpolgári címet kapott Tóth Gézáné Juhász Katalin adta át.