"2006. szeptembere óta tanul a lányunk a Táltos Gimnáziumban. Amit itt kaptunk, az egy szóval és egyszerűen: MINDEN. A legszebb álmunkban sem gondoltunk akkora változásra, ami a lányunkkal történt 3 hét alatt az iskolában. Ennyi idő elég volt ahhoz, hogy az önbizalma megjöjjön, hogy szeressen iskolába járni, hogy élvezze, hogy megtanulhat dolgokat és, hogy újra a mi elragadó "kislányunk" legyen.

Köszönjük, hogy visszakaptuk a lányunkat, hogy újra a siker, eredmények, jókedv, családias légkör határozza meg az életét!
Ha nem a mi lányunkkal történik ennyi pozitív változás, talán el sem hiszem, hogy ilyen van. Most mégis azért írom le ezeket a dolgokat, mert remélem, hogy aki olvassa, elhiszi, hogy ilyen tényleg van.
Sehol nem találtunk olyan helyet, ahol többet tennének a gyerekekért, szülőkért, családokért és sehol nem láttunk ilyen összetartó pedagógus gárdát!

Fantasztikus, nagyon hálás vagyok annak, aki felhívta a figyelmünket erre az iskolára és hálás vagyok, hogy befogadták a lányunkat. Őszintén remélem, hogy ez az iskola örökké működni fog, mert csak ilyen iskoláknak van értelme, hogy működjenek!

Köszönet mindenkinek, aki hittel, idővel, energiával, pénzzel megalkotta ezt a helyet!

Köszönettel: Hegedűs Edit
szülő"

Táltos Tehetséggondozó Általános Iskola,  Gimnázium, Szakképző Iskola és Alapfokú  Művészetoktatási Intézmény Szeged
TÁLTOS ISKOLA SZEGED - A DÉL-ALFÖLDI MAGÁNISKOLA